Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в нашия сайт - Online! Пускайте теми, коментирайте,качвайте клипове, забавлявайте се!Приятно сърфиране!!!Адрес на Обединени международни сайтове Империя- UNITED SITES EMPIRE - www.computer.my-goo.com

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search
UNITED SITES EMPIRE
Вижте сами:Обединени сайтове "Империя"-Нетиснете тук Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  3254010c
Latest topics
» Връзка с Обединени сайтове "Империя"
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyСъб Сеп 08, 2012 8:48 am by Admin

» Народна Песен - Илка Александрова - Търновска Царица
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyНед Окт 23, 2011 6:50 pm by kris66

» ПРИЯТНА ВЕЧЕР И ЛЕКА НОЩ
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyНед Окт 23, 2011 5:40 pm by kris66

» лично мнение и мисля,че е вярно......тоест меродавно...
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyСря Окт 05, 2011 4:37 pm by s.klasa72

» кафе пауза
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyЧет Сеп 29, 2011 9:06 pm by kris66

» Лъжата и ИСТИНАТА
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyЧет Сеп 29, 2011 8:43 pm by Sisiliya

» Компютърна конференция
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyЧет Сеп 29, 2011 4:27 pm by Sisiliya

» ПРЕДСТАВЯНЕТО ДА Е В НЯКОЛКО РЕДА,ВСЕ ПАК Е НЕТ ПРОСТРАНСТВО И ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ВНИМАВА!!!!!!
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyЧет Сеп 29, 2011 3:01 pm by simonna1971

» "Снимка на лято 2011" - Животни!
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyЧет Сеп 29, 2011 11:31 am by simonna1971

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Точно време

. - .
Top posters
kris66
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  I_vote_lcapТова е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  I_voting_barТова е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  I_vote_rcap 
anna581000
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  I_vote_lcapТова е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  I_voting_barТова е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  I_vote_rcap 
simonna1971
Admin
Sisiliya
mayavip
Nedialka
King
Dani72
JUST.VIOLINA
Статистика
Имаме 372 регистрирани потребители
Най-новият потребител е aydo_84

Нашите потребители са написали 586 мнения in 193 subjects
Навигация
 Portal
 Индекс
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Social bookmarking
Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Online on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Online on your social bookmarking website

Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Nedialka

Nedialka

Брой мнения : 9

Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  Empty
ПисанеЗаглавие: Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!    Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyСря Апр 20, 2011 1:41 pm

Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  Apple-rotten

Бездънната яма в гърдите ми продължава да ме кара да се давя в
собствената си кръвчица. Зад гърба ми се тътрят около 3-4 метра тънки
чревца и още някаква карантийка, ама не знам каква е. И сега според
„Теорията за всеобщата гадост” (върху която е изграден целият ми
непрокопсан живот) трябва да се спъна в собственото си сърце и да забода
нос в лявото му предсърдие. В същност няма смисъл от термини и научни
понятия – нали вече е мъртво. Труп. ХАХА!
Съществуването ми се превръща в
интерактивна игра за хора над 18 години. Всичко е толкова тежко и
непосилно, че се ограничава с едното дишане и премигване. Храната е мит,
развлеченията… а какво беше това? Трябва да отворя речника. Някой
виждал ли е как се стапя един косъм, изложен на пряк огън?! Интересно е.
Е, така е стопиха представите ми за бъдещето.
В тялото ми има… нищо. Емоционален хаос и психическа буря се преплитат в кухото кълбо на раменете ми.
Всичко е опустошено и разбито. Всички приятни мисли потънаха някъде
дълбоко в прахта на черната ми пустиня. Без оазиси, без палми. Само
соленият дъжд от сълзите ми я пои. Но солта засилва агонията още повече.
Щипе на саморъчно направените пулсиращи рани. Висящото от гърдите ми
сърце се влачи по тъмния кървав пясък. Натежава още повече. Искам да го
махна от себе си… завинаги. Мървият му труп стои пред мен… не помръдва.
Около него има цяло ято мухи, готови да му се нахвърлят.
А те, мухите, не знаят, че до скоро този труп беше жив и туптеше
ритмично в гърдите ми. В понастоящем празните ми гърди, разтекли се пътя
ми. Мухите не разбират от живота. Те нямат проблеми, защото се
интересуват само от храната си. Не изпитват чувства, терзания. Не са се
двоумяли. Водят се единствено от изостреното си като бръснач обоняние.
Не порят срещу вятъра, срещу насрещните течения. Просто летят към
единствената си цел – оцеляването. Е, как да не искаш да си муха?!
Върнах се в реалността, мухите отново са мухи, обкръжили кървавия
остатък от моята душевност. Всички вътрешности се влачеха след мен. Вече
бях свикнала с болката. Обърнах се и след мен нямаше кървава следа.
Дали беше изчезнала в пустинния пясък или просто в тялото ми вече няма
капка от лепкавата и солена червена течност. По-добре! Дано нищо не е
останало. Сърце вече нямам, за какво ми е кръв без сърце. Само да
напомня с миризмата си, че тялото ми се разлага? Тази тежка, сладникава
миризма на смърт! K Витае навсякъде. Из въздуха, около всяка една малка
песъчинка от безкрайната черна пустиня на душата ми. Всичко е умряло и
вече погребано.
Плувам във Фонтана на болката. От него се сипе някаква гъста червена
субстанция със сладникав аромат – кръв. Ето къде била! Ще се сипе във
Фонтана, докато не заприлича на лой. Докато не започне да се натрапва с
миризмата си на гнило. Накрая ще изсъхне и от нея ще останат само черни
люспи. Само това остана от мен – черни люспи.
Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на
света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде, моля те!!! Само не се
заблуждавай.
Отрече се от мен. Отрицанието, довело до себеотрицание. Нима това е
истината? Не желая тази истина, предпочитам смъртта. А тя рано или късно
ще дойде.
Може би трябва да напиша някой трилър. А може би драма…
Върнете се в началото Go down
anna581000
Модератор
Модератор
anna581000

Брой мнения : 172
Девиз: Девиз: : az se nadqvam!!!!!

Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!    Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!  EmptyСъб Май 21, 2011 2:38 pm

Инструкциите 
за  живота  през новото хилядолетие от Далай Лама.

1. Имайте
предвид , че голямата  любов и големите постижения включват и  голям
риск.

2. Когато 
губите, не губете и  урока.

3. Спазвайте 
правилата: Уважение  към себе си,  уважение  към  другите и отговорност
за всички   действия.

4. Помнете,
че когато не получавате това, което искате, понякога  е голям късмет.

5. Научете
правилата, за да знаете как порядъчно  да ги нарушавате.

6. Не
позволявайте малък спор да  руши голямо приятелство.

7. Когато
осъзнаете, че сте направили грешка, предприемете действия  да я
поправите.

8. Всеки
ден  прекарвайте  известно  време сам със себе си.

9. Бъдете
отворен за промени, но не се отказвайте  от ценностите, в които вярвате.

10. Помнете, че понякога  тишината е 
най-добрият отговор.

11. Живейте
добър, почтен  живот. Когато остареете и се върнете назад във времето,
ще се насладите отново на преживяното.

12. Нека
атмосферата на  любов в дома Ви  е  в основата на  Вашия живот.

13. В
споровете с хората, които обичате, говорете само за  конкретната 
ситуация. Не  намесвайте миналото.

14. Споделяйте
знанията  си с други. По този начин ще  достигнете безсмъртие.

15. Бъдете
внимателен със земята.

16. Веднъж
в годината  посетете място, на което никога не сте били преди.

17. Помнете,
че най-добрата връзка е тази, при която любовта Ви един  към друг е
повече от нуждата  да сте заедно.

18. Съдете
за Вашия успех по това, от което трябва да се откажете  при постигането
му.

19. Приемайте
любовта и  готвенето  безразсъдно.

Върнете се в началото Go down

Това е истината, а истината е краят. Краят на любовта, а може би и на света. АМА КАКВА ЛЮБОВ Е ВЪПРОСЪТ? Айде......!!!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Лъжата и ИСТИНАТА
» Има ли истинска любов?
» Ескурзия по света
» Петте най-бързи коли в света
» Хубави БЪЛГАРСКИ естрадни песни

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Online :: Новини-
Идете на: