Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в нашия сайт - Online! Пускайте теми, коментирайте,качвайте клипове, забавлявайте се!Приятно сърфиране!!!Адрес на Обединени международни сайтове Империя- UNITED SITES EMPIRE - www.computer.my-goo.com

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search
UNITED SITES EMPIRE
Вижте сами:Обединени сайтове "Империя"-Нетиснете тук Реални показания на участници в ПТП 3254010c
Latest topics
» Връзка с Обединени сайтове "Империя"
Реални показания на участници в ПТП EmptyСъб Сеп 08, 2012 8:48 am by Admin

» Народна Песен - Илка Александрова - Търновска Царица
Реални показания на участници в ПТП EmptyНед Окт 23, 2011 6:50 pm by kris66

» ПРИЯТНА ВЕЧЕР И ЛЕКА НОЩ
Реални показания на участници в ПТП EmptyНед Окт 23, 2011 5:40 pm by kris66

» лично мнение и мисля,че е вярно......тоест меродавно...
Реални показания на участници в ПТП EmptyСря Окт 05, 2011 4:37 pm by s.klasa72

» кафе пауза
Реални показания на участници в ПТП EmptyЧет Сеп 29, 2011 9:06 pm by kris66

» Лъжата и ИСТИНАТА
Реални показания на участници в ПТП EmptyЧет Сеп 29, 2011 8:43 pm by Sisiliya

» Компютърна конференция
Реални показания на участници в ПТП EmptyЧет Сеп 29, 2011 4:27 pm by Sisiliya

» ПРЕДСТАВЯНЕТО ДА Е В НЯКОЛКО РЕДА,ВСЕ ПАК Е НЕТ ПРОСТРАНСТВО И ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ВНИМАВА!!!!!!
Реални показания на участници в ПТП EmptyЧет Сеп 29, 2011 3:01 pm by simonna1971

» "Снимка на лято 2011" - Животни!
Реални показания на участници в ПТП EmptyЧет Сеп 29, 2011 11:31 am by simonna1971

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Точно време

. - .
Top posters
kris66
Реални показания на участници в ПТП I_vote_lcapРеални показания на участници в ПТП I_voting_barРеални показания на участници в ПТП I_vote_rcap 
anna581000
Реални показания на участници в ПТП I_vote_lcapРеални показания на участници в ПТП I_voting_barРеални показания на участници в ПТП I_vote_rcap 
simonna1971
Admin
Sisiliya
mayavip
Nedialka
King
Dani72
JUST.VIOLINA
Статистика
Имаме 372 регистрирани потребители
Най-новият потребител е aydo_84

Нашите потребители са написали 586 мнения in 193 subjects
Навигация
 Portal
 Индекс
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Social bookmarking
Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Online on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Online on your social bookmarking website

Реални показания на участници в ПТП

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 30
Местожителство Местожителство : Ямбол

Реални показания на участници в ПТП Empty
ПисанеЗаглавие: Реални показания на участници в ПТП   Реални показания на участници в ПТП EmptyПон Апр 11, 2011 12:16 pm

- "Тръгвайки на работа в 7 тази сутрин, изкарвайки колата от гаража на улицата, се сблъсках с автобус. Автобусът беше подранил с 5 минути."
- "Инцидентът стана, защото с едното око наблюдавах камиона отпред, с второто - пешеходеца, и с другото - колата отзад."
- "Започнах да намалявам скоростта, но колите отпред бяха по-неподвижни, отколкото мислех."
- "Не знаех, че ограничението на скоростта е валидно след полунощ."
- "Колата пред мен блъсна пешеходеца, но той се изправи, затова го блъснах и аз."
- "Другият автомобил се сблъска с моя, без да даде предупреждение за намерението си."
- "Ударих се в неподвижен камион, който идваше отсреща."
- "Пешеходецът ме блъсна и отиде под колата ми"
- "В опит да убия муха, се ударих в стълб."
- "Невидим автомобил се появи от нищото, удари колата ми и изчезна."
- "Бях изхвърлен от колата, когато тя се отклони от пътя. По-късно бях намерен в канавката от някакви крави."
- "Мислех, че прозорецът ми е свален, но открих, че е вдигнат, когато подадох глава през него."
- "Бях карал автомобил от 40 години, когато заспах на волана и катастрофирах."
- "Когато наближих кръстовището, изведнъж се появи знак на място, където знак "стоп" никога не се беше появявал преди."
- "За да избегна удар в бронята на колата отпред, ударих пешеходец."
- "Казах на полицаите, че не съм пострадал, но след като махнах шапката си, открих, че имам фрактура на черепа."
- "Бях сигурен, че старецът няма да успее да стигне до другата страна на пътя, когато го блъснах."
- "Пешеходецът нямаше представа накъде да бяга, докато го прегазвах."
- "Непряката причина за инцидента беше нисък човек в малка кола с голяма уста."
- "Стълбът се приближаваше. Опитах да го избегна, но ударих предната му страна."
- "Опитвах да се науча да карам със серво. Завъртях волана колкото сметнах за необходимо и се оказах в друга посока, карайки срещу движението."
- "Изкарвах колата от гаража на задна, както обикновено, когато бях ударен от другата кола на същото място, където бях удрян няколко пъти преди."
- "Когато видях, че не мога да избегна сблъсъка, натиснах газта и катастрофирах в другата кола."
- "Инцидентът стана, когато предната дясна врата на колата зави без да подаде сигнал."
- "Никой не беше виновен за инцидента, но той никога нямаше да стане, ако другият шофьор беше внимавал."
- "Пешеходецът побегна към тротоара, но аз го уцелих."
- "Инцидентът стана, когато опитвах да си възвърна контрола над колата, насочвайки я към другото превозно средство."
Върнете се в началото Go down
http://online66.onegoo.net

Реални показания на участници в ПТП
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Online :: забавни текстове-
Идете на: